1liter € 29,95
1/2 liter €19,95

Bestellen kan via mail en via telefoon.

 

 

Per toeval ben ik achter het middel Prime-Fulvic met Fulvinezuur gekomen, en wil het met iedereen delen die dieren heeft. Eerst een stukje informatie wat het middel precies doet en wat het is. PrimeFulvic is een natuurlijk fulvinezuur product, dit bijzondere supplement is bedoeld om te gebruiken als ontgiftigingskuur, als ontstekingsremmer en versterking van opname en mineralen

Humusverbindingen waaronder Fulvinezuur, zijn cruciaal voor al het leven op aarde. Ze zijn onderdeel van een complex web in ons ecosysteem en slaan een biochemische verbinding tussen de mineralen en levende organismen. Kort gezegd helpen ze de cellen vitamines en mineralen te absorberen en onderhouden ze de celbalans. Humusverbindingen zijn ook natuurlijke lichaamsontgifters, antioxidanten en vangen vrije radicalen uit het dierlijk lichaam en bevorderen zo de vitaliteit en verbeteren de weerstand.

Hoeveel mensen hebben in hun cattery niet dat hun katten weinig weerstand hebben, b.v. steeds terug kerende niesziekte of ze zijn sloom, of vaak diarree, of een slechte vacht of veel haaruitval, en hoe vaak wordt er dan niet antibiotica voor geschreven waardoor het dier op dat moment misschien wel opknapt, maar de weerstand vermindert daardoor weer, en dan geven we weer probiotica om de darmflora weer in orde te krijgen, zo zitten we vaak in een cirkeltje en komen we er niet meer uit.

Bij de productie van PrimeFulvic wordt geen gebruik gemaakt van chemische toevoegingen, hitte of conserveringsmiddelen, in plaats daarvan wordt met behulp van puur natuurlijke processen de natuur nagebootst, het geen resulteert in gezuiverde Fulvinezuur dat optimaal beschikbaar is.

Eigenaren van huisdieren zullen daarom de volledige voordelen ervaren van het gebruik van dit natuurlijke Fulvinezuur product.

Het is smaakloos en is gemakkelijk in te geven of met water of door het eten.

Door de hoge absorptievermogen en de zuiverheid van het Fulvinezuur wordt het eten en de vitaminen en mineralen beter opgenomen, en verbetert het ook de algemene gezondheid en de afweer.

Dit gezuiverde Fulvinezuur product is daarom een krachtig natuurlijk ontgiftigings en ontstekingsremmend product.

Ik heb het tegen verschillende mensen verteld en die zijn het gaan gebruiken en zijn zeer tevreden, de vacht krijgt meer glans en ze hebben veel meer energie. Ik ken een paar honden die het gebruiken bij gewrichtsproblemen, en vachtproblemen, het is fantastisch hoe die zijn opgeknapt en hoe de glans in de vacht en de ogen weer terug zijn,de dieren zijn weer helemaal blij.

In het algemeen ziet men dieren vitaler en energieker worden met een versterkte gezondheid, betere stofwisseling en immuniteit.

Voordelen zijn:

Honden/katten: ontslakkend, dus een antioxidant. Hierdoor krijgt het huisdier een betere stofwisseling, wat positieve gevolgen heeft bij verschillende ongemakken zoals heup problemen, verminderde weerstand, verzuring en herstel van de spieren, betere vacht.

In het algemeen ziet men dat het dier vitaler en energieker wordt, hierdoor wordt de gezondheid en immuniteit beter.